Warwick Square, SW1

In its formative days, Cheevers Howard was commissioned to strip out, re-configure and refurbish this Martin Kemp designed 2,500 square foot, top floor apartment in SW1. The structural works package involved a new roof with an automated dual roof-light system and the re-arrangement of the stairwell linking the two floors, an arrangement to the benefit of the master bedroom suite. Martin Kemps interior design was typically intricate with stunning affect. Working within the realms of multi-unit properties is always a challenge. Cheevers Howard strive to accommodate those sharing the environment that our works impose upon. Warwick Square was no exception. All works were carried out with continued empathy to the neighbours, please view our testimonials for further information.

‹ BACK